MOŽNOSTI BALENÍ PEČIVA - CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY MOŽNOSTI BALENÍ PEČIVA
Moderní, pohodlné a bezpečné balení pro všechny typy cukrovinek. Vynikající transparentnost a lesk, pevnost a elasticita, mrazuvzdornost až do -400 °C a možnost pečení při +220 °C. Balení pro dorty, koláče, pečivo, marshmallow, marmeládu, sladkosti a cukrovinky. Vyvíjíme krásný, slavnostní, dárkový design obalů pro sladkosti a dorty pomocí lesklého polymeru PET, protože si zachovává hladkost a transparentnost za různých podmínek skladování.
Balení pro vysoké teploty (+ 110 °C až 220 °C) vyrobené z PP a SPET pro cukrovinky, které vyžadují pečení nebo ohřev v troubě nebo mikrovlnné troubě. Dolní teplotní bariéra pro plastové kontejnery je také významná, protože mohou uchovávat produkty v podmínkách šokového zmrazování a zmrazování - mezi tyto produkty patří zmrzlina, mražené polotovary, mražené ovoce a mnoho dalších. Porcované umístění cukrovinkových produktů v tácu nebo kontejneru je možné, protože jeho dno může být sekční.